Fremgang på det store setup.

January 27, 2018

Jeg har siden april 2017 arbejdet på at give den store trailer et stort ansigtsløft, samtidig med en vægtreduktion og reparation af diverse fejl og mangler. Det er denne Peter Weiss i sin tid startede MOTO-SHOW med, og jeg købte den i foråret 2017 efter at have overtaget MOTO-SHOW og det lille setup, som er bygget på en mindre trailer, i vinteren 2015-2016. 

 

Min oprindelige tanke var at lave en løbende renovering, men jeg kunne hurtigt se, at det bedste var, at give det hele en overhaling med det samme. Så efter en masse timer med at slibe, male, skære plader til, og nitte dem på er jeg nu kommet rigtig godt i gang, og planen er, at den er klar til shows senere på året.

 

Jeg håber på i fremtiden, at få tid til en ugentlig opdatering her på siden, så kig forbi en gang imellem og se hvad der sker.

 

 

Please reload

Tidligere indlæg

January 20, 2018

September 9, 2016

Please reload

Tags

Please reload

FØLG MOTO-SHOW

MOTO-SHOW v. MORTEN OPSTRUP ANDERSEN:

© 2016 by GG.  for Moto-show.dk

  • Facebook Clean
  • Instagram Clean
  • YouTube Clean